Športne torbe z dotiskom za promocijo podjetja

starbirth, 16. 2. 2016

Najbolj znane svetovne blagovne znamke, pa naj gre za proizvajalce športne opreme, avtomobile, pijačo ali športne klube, znajo svoj promocijski material odlično unovčiti in ga ponuditi trgu tudi v plačljivi obliki. Ker gre za znamke, ki imajo določen status, ljudje z velikim veseljem kupijo njihove promocijske izdelke in jih nosijo, saj s tem izražajo svoj življenjski stil in naklonjenost določenemu področju življenja. A ni potrebno, da ste ravno nogometni klub Barcelona ali Adidas, da bi svoje promocijske izdelke izkoristili na najboljši možni način – promocija vašega podjetja je s promocijskimi izdelki vedno mogoča, še bolje pa je, če so ti izdelki tudi tako priljubljeni, da ljudje z njimi izkazujejo pripadnost ter naklonjenost vašemu podjetju povsem neobvezno, v vsakdanjem življenju.

Majica ali športna torba?

Večina podjetij se v želji po promociji blagovne znamke najprej odloči za majice s potiskom, saj so te ene najpogostejših promocijskih daril. Kaj pa, če bi se sami odločili za kaj drugega? Izbirate lahko med množico različnih proizvodov, med katerimi velja izbrati takšnega, ki ga druga podjetja morda spregledajo. Kako se vam zdi torba za šport? Prav šport je namreč tista prostočasna dejavnost, pri kateri se najbolj pogosto uporablja promocijske izdelke, torej bo takšno promocijsko darilo izjemno praktično.

Torba za šport Leis

Torba za šport, na katero lahko natisnete logotip svojega podjetja.

Športne torbe in tisk nanje so precej ugoden način promocije tudi zato, ker marsikdo športne torbe ne uporablja nujno zgolj za šport, temveč tudi za druge prostočasne aktivnosti – zato se vam izplača pobrskati med ponudbo in poskrbeti, da bo športna torba takšna, da bo čim bolj vsestransko uporabna.

Kaj pa športna torba za nogomet ali drugo specifično aktivnost?

Vsekakor ste lahko tudi nekoliko bolj usmerjeni v določen šport in na primer poskrbite, da bo vaš logotip nosila športna torba za nogomet ali drug šport, ki ima veliko privržencev. Nenazadnje se lahko torba za šport, opremljena z logotipom, podari tudi lokalnemu klubu, ki bo donacije zagotovo vesel in vam bo rade volje naredil malo reklame.

Torba za šport ni nujno brezplačna

Če ste majhno lokalno podjetje, gotovo ne gre računati na to, da bodo oboževalci odšteli velike vsote za nakup športne torbe z vašim logotipom, vseeno pa je odlično, če torb ne ponudite zgolj kot promocijska darila, temveč jih po zmerni, skoraj simbolični ceni, namenite tudi tistim, ki bi jih želeli kupiti. Če je športna torba z natiskanim logotipom tudi lepa na videz in praktična, si jo bo zaželel gotovo tudi kakšen navijač.

Športna torba Roly

V spletni trgovini Habeco so vam športne torbe na voljo po ugodni ceni.

In zakaj ne bi tako poskrbeli, da bo vaše podjetje še bolj opazno? Nenazadnje velja za promocijo izkoristiti vsako priložnost. Ne pozabite seveda tudi na to, da se marsikatera torba za šport uporablja tudi kot priročna potovalka, v katero pospravimo stvari za nekajdnevni oddih.

Šport je vedno dobra promocija

Ne glede na to, kakšne promocijske izdelke boste izbrali, velja, da je druženje v prostem času in ob športu vedno odlična priložnost za promocijo. Tako športna torba kot majica, čepica, brisača ali kar koli drugega z vašim logotipom tako ni investicija, ki se ne povrne oziroma stran vržen denar, temveč zagotovo vložek v promocijo, ki se slej kot prej povrne.