Virtualna pisarna in njene prednosti

starbirth, 13. 7. 2016

Ste majhen podjetnik, ki je šele pričel s poslovanjem, in to celo nekje na podeželju – pravzaprav vam to ni mar, ker posle pridobivate preko spleta. Kljub temu pa je vaše podjetje registrirano v poslovni stavbi v Ljubljani. Kako je to mogoče? Preprosto, to je virtualna pisarna.

Virtualna pisarna vam omogoča, da svoje podjetje registrirate na različnih naslovih in v različnih krajih. Omogoča vam, da podjetje lahko registrirate povsod, kjer se za virtualno pisarno najde ponudnika.

Zakaj bi se odločili za virtualno pisarno?

Virtualna pisarna ni enostavna rešitev za tista podjetja, ki se zaradi nečednosti skrivajo pred mediji ali pred zakonom, temveč gre za storitev, ki naj bi olajšala poslovanje vsakemu podjetniku, ki ne more odpreti podjetja na naslovu, na katerem živi. Nekateri na svojem stalnem naslovu podjetja ne morejo registrirati, ker nepremičnina ni v njihovi lasti, lastnik pa registracije noče.

Pogosto se virtualna pisarna uporablja predvsem med podnajemniki, pa tudi v primeru, ko podjetja enostavno ne želimo registrirati doma. Nočemo na primer, da bi k nam domov prihajale stranke, akviziterji in podobno. Prav tako je virtualna pisarna prednost za vse tiste, ki so iz podeželja ali so po uradnih evidencah doma nekje daleč, svoje podjetje pa bi radi registrirali v mestu in bili tako enakovredni tamkajšnjim ponudnikom storitev.

Najem virtualne pisarne

Najem virtualne pisarne v Ljubljani vam nudi podjetje GO-TEL.

Virtualna pisarna vam omogoča, da podjetje registrirate v enem dnevu, za sedež vašega podjetja na izbranem naslovu pa plačujete zgolj minimalni mesečni znesek. Vsa vaša uradna pošta prihaja na naslov, kjer imate registrirano podjetje, in tam jo lahko za vas tudi prevzamejo. Kadar se je treba na naslovu pokazati in opraviti kak sestanek, pa tudi ni težav, saj ima običajno virtualna pisarna na voljo tudi pisarno za sestanke ali sejno sobo, ki jo najamete po potrebi.